YHDEKSÄN HYVÄÄ TAPAA KATSELLA MAAILMAA

LATAA ESITE: Diversitas_Forssa

YHDEKSÄN HYVÄÄ TAPAA KATSELLA MAAILMAA

Opi tuntemaan itseäsi syvemmin ja ymmärtämään
muita paremmin – Löydä uusi ulottuvuus kaikkiin
työ-ja yksityiselämän kohtaamisiin

Enneagrammi-mallin avulla tutustumme yhdeksään hyvään ja erilaiseen  tapaan  kohdata ihmiset ja maailma. Viikonlopun aikana löydät oman tyyppisi ja tutustut samalla muiden tyyppien erityispiirteisiin, mikä helpottaa erilaisuuden ymmärtämistä.

Tämä tuo uuden ulottuvuuden kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin. Enneagrammi perustuu sekä vanhaan perinteeseen että moderniin psykologiaan ja sitä käytetään laajasti ympäri maailmaa, erilaisilla sovellusalueilla.

Tämä viikonloppukurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja lisätä ynmärrystään ihmisten kiehtovaan ja haasteelliseen moninaisuuteen. Tervetuloa tutustumaan siihen turvallisessa ja asiantuntevassa ilmapiirissä. Kurssin kouluttaja Sari Ajanko on sertifioitu enneagrammiohjaaja, narratiivisten enneagrammiohjaajien kouluttaja ja ICF-sertifioitu ammatticoach.

Ajankohta: 17-18.6.2017 (la-su), kello 9-17

Paikka: Kutomon Fysioterapia ja
Liikuntakeskus, Kutomonkuja 2 A 1, Forssa

Hinta:  240 + alv 24 % = 297,60

Ruokailut: Hintaan sisältyvät aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounastauolla on mahdollisuus syödä omia eväitä kerhotilassa, tai ruokailla lähiseudun kahviloissa ja ravintoloissa,

Alennukset:
Kun ilmoittaudut 2.5. mennessä saat kurssin
hintaan 200 + alv 24 % = 248 €

Kouluttaja & lisätiedot


Sari Ajanko
sari.ajanko@diversitas.fi
puh. 040 557 3086

LATAA ESITE:  Diversitas_Forssa