YHDEKSÄN HYVÄÄ STRATEGIAA – YHDEKSÄN TAPAA KATSELLA MAAILMAA

YHDEKSAN HYVAA STRATEGIAA Esite

Opi tuntemaan itseäsi syvemmin ja ymmärtämään muita paremmin. Löydä uusia ulottuvuuksia kaikkiin työ- ja yksityiselämän kohtaamisiin

Enneagrammimallin avulla tutustumme yhdeksään hyvään ja erilaiseen tapaan havainnoida maailmaa – yhdeksään erilaiseen strategiaan. Näiden kahden päivän aikana tunnistat oman tyylisi ja tulet tietoiseksi niin vahvuuksistasi kuin myös mahdollisista kompastuskivistäsi. Tämä kaikki helpottaa erilaisuuden ymmärtämistä ja auttaa kehittämään vuorovaikutustaitojasi.

Enneagrammi perustuu vanhaan perinteeseen ja nojautuu vahvasti moderniin psykologiaan. Sitä käytetään laajasti ympäri maailmaa, erilaisilla sovellusalueilla. Tervetuloa tutustumaan tähän moniulotteiseen karttaan turvallisessa ja asiantuntevassa ilmapiirissä.
KENELLE KURSSI SOVELTUU: Tämä kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta työmenestyksestään ja kasvustaan. Se sopii sinulle, jos haluat kehittää itsetuntemustasi ja sinulle, joka haluat ymmärtää paremmin moninaisuutta – miten erilaiset persoonat sekä kiehtovasti että haasteellisesti eroavat toisistaan.
AIKA: 24–25.1.2020 (pe-la) kello 9-17
PAIKKA: Keilaranta 1, 01250 ESPOO (vastapäätä Keilaniemen metroasemaa)
HINTA: 500 € + alv 24 % = 620 €
RUOKAILUT: Hintaan sisältyvät aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounastauolla on mahdollisuus syödä omia eväitä, tai ruokailla lähiseudun kahviloissa ja ravintoloissa.
KOULUTTAJAT: Liisa ja Sari ovat molemmat sertifioituja Enneagrammiohjaajia ja ICF-sertifioituja coacheja (PCC). Liisa on sertifioitu Mindfulness-ohjaaja ja Sari sertifioitu WholeBody Focusing -kouluttaja.
VARHAISEN ILMOITTAUTUJAN ETUHINTA: Kun ilmoittaudut 5.12.2019 mennessä ja maksat joulukuussa, saat kurssin hintaan 450 + alv 24 % = 558 €.
ILMOITTAUTUMISET: 10.1.2020 mennessä sähköpostilla: sari.ajanko@diversitas.fi. Koulutukseen otetaan 30 ensimmäistä.

MOLEMPIEN KURSSIN YHTEISHINTA: ilmoittautumalla sekä peruskurssille (24.-25.1.2020) että syventävään koulutukseen (26.-28.3.2020) saat nämä yhteishintaan € 1000 + alv 24 % = 1240 €. Laskutus halutessasi kahdessa erässä.